Post by sappporcollrelas on Mar 8, 2022 13:03:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете монети ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра като цяло, независимо дали сте фен на DC или не. Бийте се, фармирайте, събирайте... като повечето може да бъде грайнд, но не толкова зле, колкото другите от този жанр. Моделите на героите изглеждат фантастично.
8 най-добри супергеройски игри за Android
Харесвам играта и как изглеждат всички герои. Харесвам и бойните умения. Иска ми се да не се налага да правя много шлифоване, за да получа фрагменти от герои. Играта е страхотна, продължавайте все така. 👍
Страхотна игра, но съм срещал проблем няколко пъти при присъединяването към алианс. Списъкът никога не се попълва, което означава, че не мога да се присъединя към съюз и да участвам в важна част от играта. Опитах да деинсталирам и преинсталирам няколко пъти
... Heroes, Batman, Costume, Mask, Comic, Cloak, Superheroes, Bruce Wayne, DC ... Marvel Future Fight, Shang-Chi, Марк Спектър, Misty Knight, HD тапет
Изтегли LEGO ® Marvel Super Heroes Apk за Android. Играйте през 45 екшън мисии с над 90 емблематични герои на Marvel!
Преработката на Superman остави играта с бъгове, не можете да го използвате за 1 игра, защото след това ще се срине.
В PVP смъртния имунитет се заключва за постоянно, независимо колко хода е предназначен да бъде включен. Прави невъзможно победата, без значение колко по-силен е отборът ви.
Suckss 1 ударен герой имунитет за увреждане на смърт имунитет....
Ако имаш и някой друг Робин щях да съм на седмото небе.
Първата екшън ролева игра с отворен свят на Marvel за мобилни устройства ... Fighting with Customizable DC Superheroes & Villains!
Много забавна игра, но постоянното изтегляне ми струва данни? Бих искал да поставите опция в настройката за изтегляне на всички, така че хората да могат да изтеглят през wifi. Също така прави зареждането на играта по-бавно. Мисля, че по този начин ще получите повече клиенти. Имах известен опит в рекламата и маркетинга, за да знам.
Що се отнася до играта, всичко е наред. Въпреки това, между писане под средното, неприемливо време за зареждане и други технически проблеми, които имах, наистина не мога да препоръчам това на никого.
В крайна сметка деинсталирах тази игра, след като няколко години я играех и я поддържах (т.е. плащах за покупки на игри) през тези няколко години. Не ме разбирайте погрешно, хареса ми играта, но количеството памет, която играта сдъвка на телефона ми, беше нелепо. Размерът на изтегляне може да е само 10.something mb, но в крайна сметка отнема повече от това на телефона ми след актуализации. Иска ми се да не стане.
Забавна игра, особено когато започнете отначало. Изключително трудно надграждане на играчи, освен ако не сте готови да платите много пари. Иска ми се да улеснят надграждането на стотиците герои, които вече имат.
Lep's World Arkade vuxp
Теглете не подвеждате
Винаги съм се наслаждавал на всеки аспект на играта. След като изоставането бъде коригирано, горещо препоръчвам DC Legends на всеки!
Много добра бойна игра
Хубаво!!!
DC Legends: Fight Superheroes Hry na hrdinov arjy
Cheats Ninja Turtles : Legends - Последна Версия За Android
DC Legends: Fight Superheroes RPG daku
Моля, подобрете качеството на рекламирането на вашите игри
Играта има забавни моменти, но микротранзакциите са всичко друго, но не и микро. Например, една „разпродажба“ е имала един герой за 7500 скъпоценни камъни. За да превърнете героя в легендарен, ще трябва да закупите два от тях, което играта препоръчва, разбира се. Ще трябва да купите скъпоценни камъни на стойност $70, за да си позволите този един герой!!! Това е безумно. Аз съм изцяло за подкрепа на компания, която произвежда нещо, което ви харесва, но това е потресаващо. Толкова голяма част от мобилния пазар е отвъд алчността.
Ok e igrata stava
Бих му дал по-добра оценка, ако не те измамиха толкова на R.E.D. сигнали! Силата на моя отбор може да бъде поне с 1000 точки по-силна от отбора, с който се боря, и съответно да съпоставям, за да победя другия отбор и все още губя. Вбесява ме до степен, че ако не харчех пари за покупки на приложения, щях да изтрия преди известно време
Никога не постига есенция,изключително бавно и неговото развитие!!
Винаги съм имал проблеми с тези игри, винаги има проблем с връзката, което ме кара да губя енергията си. Тази игра трябва да бъде подредена. Спрях да играя други игри, за да играя тази. Дай ми причина да остана.
Тази игра започна с много обещания. И ми хареса много, докато го играех. Въпреки това те все още не са добавили действително ново съдържание от стартирането и не са добавили нищо освен нови герои от повече от година. Стана доста очевидно, че тази игра е с много, много нисък приоритет за екипа за разработка. И просто нареждайте хората и се надявайте на нови овце месец след месец с нови герои, но всъщност нищо общо с тези герои. Играта е забавна за известно време, но привидно е почти изоставена от страна на разработката.
Това беше наистина забавна игра, не трябваше да се правят много покупки в приложението, за да продължи напред, беше лесна за използване страхотни контроли страхотен сюжет. Наистина щях да я запазя на телефона си, ако не ми свърши място и се нуждаех от нея за повече разработчици на игри благодаря ви много, че направихте тази игра, този път наистина удари нокътя в главата, дадох й 5 от пет звезди, заслужавате го разработчици
Добра игра и добри движения на героите и графики, но това е три звезди, защото почти няма актуализации и това е много заплащане за победа.
DC Legends: Fight Superheroes Alternatives за Nintendo 3DS
Всеки път, когато се каня да играя играта, тя винаги казва несинхронизирана
Теглете
Най-добрите игри за супергерои за таблети с Android и iPad ...
размерът е толкова голям, той достига 3,65 GB.. за неактивна игра и безкрайно добавяне на MB към нейните актуализации.. Също така, моля, коригирайте PVP режима. Най-често СМЪРТЕН ИМУНИТЕТ се появява внезапно и безкрайното му изрязване за 1 оставащ противник. Неговите проблеми в игровия поток. Принуждава ви да се оттеглите или да рестартирате играта отначало. Направих скрийншот имената на опонентите, използвайки този имунитет срещу смърт HACK. Небалансиран Pvp режим.
Вече имам батман
Забавна игра, изглежда страхотно. Ако не харчите пари, тогава бъдете подготвени за мелене за няколко години. Добре съм с това, но те поставят най-счупения, непобедим герой в играта, наречен big bard, че ако някой в pvp или компютъра я има, има нулев шанс да спечели. Дори ако вашите много нива са по-високи. Наистина е разочароващо като се има предвид цялото време, което прекарах, за да стигна до такова високо ниво. Те наистина трябва да поправят това. Това съсипва играта.
Играта е проектирана така, че без значение колко покачвате своите герои, все пак ще загубите, освен ако не похарчите пари, за да стигнете там, където имате шанс
Като дългогодишен фен на DC, тази игра всъщност е доста прилична. става малко мляв, но механиката на наградите е страхотна. има много неща за правене, за да не стане скучно. за съжаление не мога да си позволя да плащам нищо, защото имам деца и къща, така че бих искал да има по-лесен начин да получа по-добри герои, но те все още са достъпни безплатно, просто отнема известно време. бих препоръчал на всеки, който е фен на DC, изграждане на герои, стратегия, ролева игра, пъзел или колекционерски игри.
Достоен геймплей. Графиката е сравнително добра. Добра селекция от герои. Ако сте фен на комиксите, тогава това е достатъчно добра игра, за да прекарате времето.
10ЛИГА ПО ПРАВОСЪДИЕ ЗАДАВА СИЛА · 9X-MEN: СЛЕДВАЩО РАЗМЕР · 8Тинейджърски мутантни костенурки НИНДЖА: БОРБИ ЗА ТУРНИРИ · 7MORTAL KOMBAT VS. DC UNIVERSE · 6МАРВЕЛ
поправете грешките
Преди беше страхотна игра. Внезапно спря да работи, когато получих новия си телефон (Galaxy S21). Поправете тази огромна грешка. Като 24-01-2022, той работи за кратко за една седмица и сега се върна към това, че вече не се стартира, просто непрекъснато замразява g и се рестартира. Разочароващо
DC Legends 1.27.11 Свали Android APK | Aptoide
Като цяло DC Legends е вашият стандартен боец, базиран на отбор. Има голямо разнообразие от герои от добре познати до неясни (все пак силен акцент върху батман), както и прости, но стратегически класове. Основният проблем обаче е, че след като основната история приключи, всичко е за събития, pvp и набези. Всичко това е добре, но в крайна сметка става скучно след известно време. Играх това в продължение на няколко години и в крайна сметка ми стана скучно да правя нищо друго освен събития.
Играта има страхотна концепция, по дяволите, страхотни герои. Системата е повредена, просто играйте PvP и червена предупредителна бележка колко пъти виждате Азраел, призрак и черна светкавица. Играта приключи от самото начало. Разработчиците очевидно тролят нас, потребителите, за да видят с какво могат да се разминат. Междувременно синовете на шейховете и магнатите имат мега макс Азраел и различни други плащания, за да спечелят/изравнят героите. 1 звезден отвор
Срив с нова актуализация на Android OS. Не може да се зареди в играта. Срива след "зареждане на допълнителни активи".
Най-голямата DC игра на всички времена беше една от любимите ми игри на всички времена! Въпреки това, имаше големи грешки в играта. Но беше изискано да видя как оживяват героите и злодеите от вселената на DC.
DC Legends: Fight Superheroes RPG chg
Реших да изтегля играта, след като гледах видеото на Angry Joe Show. Положително е, че цените паднаха доста от това, което мога да кажа. Като се има предвид, че играта има лошо изглеждащи анимации, героите изглеждат твърди. Като цяло лошо представяне, особено в сравнение с конкуренти, които го правят много по-добре и с много по-евтини микро транзакции. Бих останал чист и ще спестя място в телефона ви
Superheroes Fighting - Shadow Fight is marvel and avengers fighting game with ... ninja turtles legends , dc legends battle for justice , justice league and
От последната актуализация не мога да отворя играта, рестартирах изчистеното от клетките си хранилище и нищо. Сега е 23 декември и дори не мога да вляза в играта, която се опитва да зареди и ме отвежда на страницата ми с играта.
DC Legends: Супергеройские бои Ролевые iafc