Post by sappporcollrelas on Mar 8, 2022 13:36:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Blue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Blue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz panel administracyjny ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Blue 2022 version ▞▞▞
Nie ok
ZOSIA
Myślę, że powinieneś być w stanie ukończyć grę bez wydawania pieniędzy
FAJNE
To do bani, że samo posiadanie nowych poziomów kosztuje
Jest gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood
Super miły
To jest gra w jedzenie jak smaczna planeta 😀
Na początku jest fajnie, ale po pokonaniu pierwszego poziomu musisz za nie zapłacić
Powinieneś zwolnić wszystkie poziomy, a jeśli nie możesz tego zrobić, nie przepraszam 1 gwiazdkę?
Tasty Blue მძაფრსიუჟეტიანი fja
Fajnie fajnie, ale dlaczego mam dziewięć lat, czy myślisz, że moja mama pozwoliłaby mi nie płacić, aby poziomy były darmowe, naprawdę lubię, ale rób poziomy za darmo, jeśli tego nie zrobisz, zainstaluję grę i powiem, że to okropne gra, ale nie będę IG robił je za darmo
🐟😅.
Tasty Blue 액션 pnbc
Ta gra jest do bani, powinieneś mieć błyszczącą rybę, która daje cholerne monety, co za zdzierstwo
Wspaniały
Mega gra tylko szkoda na te 70leveli 14zł ale wydać ale warto było bo to już drugi raz kiedy kupiłem coś od dingo gry mój pierwszy zakup do smacznej planety Powrót od drugiej
Strasznie mogę, nie mogę już grać Skończyłem 1 lvl i już nie mogę
Myślę, że powinieneś zrobić 3plyer do każdego urządzenia
Świetna gra, ale problem polega na tym, że jest tylko jeden poziom. Za resztę trzeba zapłacić. Uważam za głupie, że w grze jest tylko 1 poziom, 1 poziom, który można pokonać w 15 minut lub mniej.
Najlepsza gra niesamowita gra
Podoba mi się, ale nie mogę umrzeć, więc czuję nudę
Fajne bardzo
Tasty Blue Экшен qeb
Dodatek jest skopiowany z jacksepticeye, więc nazywam prawa autorskie i tylko dlatego, że powiedział, że lubi irlandzką muzykę, nie oznacza, że możesz dodać irlandzką muzykę.
nie wiem lolo
Tasty Blue Acțiune itx
proszę odblokować więcej poziomów twoja chciwość nie będzie warta tylko 1lvl nie jest fajny jeśli tego nie zrobisz źle cię zhakujesz
K***a przejdź tyle leveli do puki nim nie będziesz
nie mogę przejść na drugi poziom
আমার কাছে একটা অনেক ভালো লাগছে
To ładne, ale więcej gier, a nie dla dwóch graczy 😭😭😭😭😭😭😭
Jeden poziom za darmo
To dobra hame, ale nienawidzę tego, jak musisz płacić, aby przejść na wyższy poziom?
To jest bogate jak w dobre
Jest całkiem ok
Zabawne, ale chcę więcej poziomów, nie kupując
To fajna gra, ale dlaczego warto kupić więcej poziomów po pl to fajna gra ale dlaczego reszta poziomow jest do kupna
Dlaczego musisz kupować poziomy To strata mojego czasu, marnowanie pieniędzy na poziomy zapomnij o tym
Naprawdę do bani jest to, że znajdujesz grę, którą lubisz i musisz zapłacić prawdziwą gotówką za coś, z czego nie dostajesz prawdziwych pieniędzy. Lubię tę grę i lubię siedzieć w domu, grając w nią, ale jeśli naprawdę zamierzasz zarobić zapłacę 2,99 $, aby zagrać w grę, która przyniesie mi korzyści w życiu. No, jak sądzę, wszyscy możecie to zatrzymać.
Gra jest dobra, chociaż sterowanie jest trochę dziwne.
Umm to trochę nudne, ale w porządku, w porządku, mówię 😀😀😀😀😀😀😀
To zasługuje na recenzję 0 gwiazdek, bc wszystko, co było po ukończeniu pierwszego poziomu. Musiałem się tego trzymać, bo musiałem zapłacić za inne poziomy. Jeśli lubisz wydawać pieniądze, jest to idealne rozwiązanie dla Ciebie. Jeśli nie znosisz wydawania pieniędzy, to nie jest gra dla Ciebie. Nie obchodzi mnie, czy możesz uzyskać Lvls dla reklam, ale jeśli jest to dla pieniędzy, nie będę go pobierał. Jeśli tak, możesz sprawić, że będzie to aplikacja bez wydawania pieniędzy i bardziej dodająca gra. Nienawidzę tego, kiedy ludzie proszeni są o pieniądze na grę, tworząc ją tam, gdzie nie można tego obejść.
Nie levele som płatne dlatego że to jest pokaz grę można kupić na stem
Ok, najlepsza gra, jaką widziałem, ale możesz usunąć opcję 200 rs i zrobić walutę gry zwaną smaczną walutą, której używamy do kupowania ubrań doładowania Avatar i zwalniania wszystkich poziomów
Full Pipe: Puzzle Adventure સાહસિક cig
Krótka ale warta zainstalowana.
Wielokrotnie grany w przeszłości, Muzyka. Jest. A. Banger.